Witam, mam problem z założeniem nowego tematu w dziale "sprzedam". Zamiast "nowy temat" mam " Nie możesz napisać tematu". Dlaczego jest taki błąd? Konto mam założone około rok temu.
[nowy temat] nie mogę założyć nowego tematu - ROZWIĄZANY
Started By maciej1988, lut 09 2012 15:22
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 luty 2012 - 15:22
Rowery
Napisano 09 luty 2012 - 15:34
Dopiero od 100 postów można pisać nowe tematy w dziale sprzedam, poprzedni limit wynosił bodajże 50 postów ale nabijano je w ciągu 30 minut i nie stanowiło to problemu, limit został więc podniesiony.
Żaden błąd, taki tam tylko, regulamin i odnośniki
Żaden błąd, taki tam tylko, regulamin i odnośniki
Napisano 09 luty 2012 - 15:36
No chyba żartujesz...przecież to nie ma sensu...trzeba będzie na siłę pisać głupoty żeby tylko móc coś w tym dziale napisać?! Nie skomentuje tego odpowiednio bo źle skończę...tragiczne...
Napisano 09 luty 2012 - 16:04
Forum nie służy wyłącznie do sprzedawania, od tego masz allegro i inne serwisy tego typu, to jest forum rowerowe i dział giełda jest tylko 'przy okazji', nie jest on głównym tematem forum - było to już wiele razy tłumaczone i nie ma sensu ciągnąć tematu...
Do tego przypomnę, że nabijanie postów, czy spamowanie nie są zbyt mile widziane na forum
Do tego przypomnę, że nabijanie postów, czy spamowanie nie są zbyt mile widziane na forum
Napisano 09 luty 2012 - 16:04
Problem ROZWIĄZANY.
Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat.
Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat.
Rowery