Witam wszystkich.
Oferta: http://www.lidl.pl/c...offerdate=23163
Jakie macie opinie na temat tych ciuchów, może jakieś doświadczenia?
Osobiście mam gogle z Lidla i mogę wszystkim polecić.
[Lidl] Supersobota dla narciarzy i snowboardzistów
Started By dorder, gru 03 2011 14:36
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 grudzień 2011 - 14:36
Napisano 03 grudzień 2011 - 16:36
generalnie Crivit - to nie najgorsza jakość za niską cenę, ale uwaga na rozmiary.., normalnie używam L/XL, a zdarzyło mi się już wymienić jedną bluz na M ...,
pzdr
pzdr
Merida Ninety-Six 92.. g,
dlaczego pieprzone pierożki są takie dobre a pieprzone życie juz takie nie ?!
dlaczego pieprzone pierożki są takie dobre a pieprzone życie juz takie nie ?!
Napisano 06 grudzień 2011 - 18:24
Posiadam spodnie rowerowe (mocne, gleba na asfalcie) nie podarły się.Po kilku użyciach wylatał suwak od zamka.Posiadam również bluzę na narty ciepła w miarę dobrze odprowadza pot..Mam znajomego który posiada całe zestawy na rower chwali je.Jeżeli się nie mylę Crivit robi liczniki rowerowe dla Kellysa i nie tylko
.Pewnie sam się udam żeby zakupić odzież termoaktywną ,no i ponoć trzeba być z ranna po otwarciu sklepu bo na ogół jest mało sztuk i ciężko będzie wybrać rozmiarów-kę.
Użytkownik bongo34 edytował ten post 06 grudzień 2011 - 18:29
Napisano 06 grudzień 2011 - 18:38
Mam spodnie z odpinanymi nogawkami. Mogą robić za krótkie i długie. Bardzo dobrze się spisują. Kupiłem również koszulkę rowerową (posezonowa wyprzedaż) i bieliznę termoaktywną crivita (tą zimową). Może jestem mało wymagający, ale wszystkie zakupy spełniają moje oczekiwania. Owszem mogło by być lepiej , ale nie za takie kwoty. Innymi słowy stosunek cena/jakość bardzo dobre.
Gdyby głupota miała skrzydła, to niektórych trzeba by było z procy karmić
Napisano 11 grudzień 2011 - 22:07
Jak zawsze w Lidlu
Napisano 25 styczeń 2012 - 16:40
Bardzo fajna promocja, czekam także na promocje wakacyjne, najchętniej strojów kąpielowych, bo planuję wyjazd do egzotycznego miejsca ...
Napisano 21 marzec 2012 - 22:57
Teraz jest w Lidlu odzież dla motocyklistów, gdyby pojawiły się promocje dla rowerzystów dajcie znać.
Napisano 22 marzec 2012 - 06:58
Dla rowerzystów były w ubiegłym tygodniu.

Rower