exocet Napisano 15 Września 2011 Napisano 15 Września 2011 witam, kupiłem sobie rower szosowy, zachciało mi się wymienić napęd... i niestety pojawił się problem, mianowicie na bębenek tylnej piasty nie pasują standardowe kasety.., podobno to piasta starego typu ( koła jak i rower z 2004 r). Na piastach napis Bianchi koła też sygnowane tą nazwą. Piasta nie ma takiego wąskiego wpustu, który jest w typowych kasetach. Czy można jeszcze kupić kasetę tego typu ? Prośba o podpowiedz. pozdrawiam
christophorus Napisano 24 Września 2011 Napisano 24 Września 2011 Poczytaj tu : http://www.wrower.pl/sprzet/kasety/kasety.php A jaki masz bębenek? Shimano czy campagnolo?
erico329 Napisano 24 Września 2011 Napisano 24 Września 2011 jak mowisz ze brak tego małego wypusty to chodzi ci o shimano bo właśnie ono taki mały wypust posiada . więc shimano odpada
exocet Napisano 25 Września 2011 Autor Napisano 25 Września 2011 witam sorki panowie że po takim czasie ale problem z kompem...., okazało się że mam kasetę campagnolo, a w zasadzie bębenek pod capagnolo.., chyba robiony dla Bianchi bo żadnego logo na nim ( na piaście) nie ma.. Także problem się wyjaśnił. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.