pasieczkin Napisano 14 Września 2011 Napisano 14 Września 2011 1-2 października organizujemy (jako Bikeholicy) z Compassem „Odyseję Ponicką”– rowerowy maraton na orientację. Ciekawa impreza na którą serdecznie zapraszamy. Więcej informacji na stronie: http://www.compass.krakow.pl/odyseja/index.php
bardakon Napisano 15 Września 2011 Napisano 15 Września 2011 Odyseja to świetna impreza, którą chętnie otwierałbym co roku zakończenie sezonu (i przeciągał do grudnia) ale obawiam się że w tym roku nie będzie mi dane:/
Mod Team Franio Napisano 20 Września 2011 Mod Team Napisano 20 Września 2011 Fajnie, że organizujecie coś takiego u nas na Ponidziu. Namawiam znajomych i sam z wielką chęcią wystartuję.
qnick Napisano 21 Września 2011 Napisano 21 Września 2011 Może potrzebujecie kobiety do pary? Moja żona rozpaczliwie poszukuje partnerki. Jeszcze nigdy w niczym nie startowała ale nie należy do takich które lubią się oszczędzać. Twarda z niej sztuka. Z drugiej strony z racji nieznajomości materii ściganckiej wolałaby jechać rekreacyjnie. Pomóżcie biednej kobiecie! Bo ja dla przykładu będę się ścigać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.