Skocz do zawartości

[Stery]Ahead do ramy krosser panic

Tailu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mam pytanie posiadam w swojej ramie krosser panic stery nabijane i czy bede mógł na takie stery zamontować mostek (nie wpuszczany) tylko taki z kapslem i żeby nie była to zbyt wielka prowizorka ?? jesli tak to jak to zrobic . bo chodzi mi głównie o to że ta rama to dual i jakies gówniane amory tam sie nie nadawaja do tego a z tego co wiem to amory na takich sterach to raczej nie przeznaczone do skoków i tak dalej i szerokosc główki sterowej to 3,5 cm dokladnie 4,5cm z sterami a długosc to 15 cm jesli ktos moze mi polecic amorki jak najdłuższe tak do 300-350 zł to był bym STRASZNIE wdzieczny :)

• Mod Team
Napisano

Bardziej chaotycznie nie mogłeś napisać ...

Zmierz dokładnie główkę, 3,5 cm to chyba prędzej zewnętrzny wymiar, 1 1/8" to 2,86 cm, 1" to 2,54 cm, więc zapewne sporo się pomyliłeś

A najlepiej to daj fotkę i wszystko będzie jasne.

Jak nadłuższy amortyzator - widziałem dwupółki zooma, zdajesz sobie sprawę, że ramy mają ograniczenie jeżeli chodzi o skok amortyzatora?

Do lekkiego skakania to tylko duro w tej cenie z nowych.

Napisano

wg mnie warn za brak podstaw z jezyka polskiego - powiedz na jakie studia chcialbys isc:D?

a co do tematu... kup sobie za to kase Raidona albo Duro - to z nowych

z uzywek: pike, DJ, chyba nic wiecej:P

skok - tak MAX 150mm

Napisano

dzieki za polecenie amortyzatora ale nie odpowiedzieliscie mi na moje główne pytanie a wiec czy na te stery moge założyć mostek (nie wpuszczany) i amortyzator przeznaczony pod mostek

Napisano

Rama ma główkę 1 1/8", czyli amory z taką rurą sterowa będą pasować. Dla objaśnienia jest to ten najpopularniejszy rozmiar, nie pod mostek wpuszczany (1") tylko normalny a head.

Stery 1 1/8 nabijane, również to te najpopularniejsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...