zlomek43 Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Witam posiadam rower kross level a6 i teraz posiadam smart sam-y ale już się prawie starły do zera. Nie jeżdże za dużo w terenie bardziej asfalt i żwir. Nie chce slików!
Gordon91 Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Może Geaxy Mezcale? Ostatnio rozglądałem się za podobnymi oponami(tymczasowo jednak zrezygnowałem)i Mezcale zbierają niezłe opinie. Na utwardzone żwirowe i asfaltowe drogi będą jak znalazł. Powinieneś je dostać za 90+-10zł/szt.
zlomek43 Napisano 7 Września 2011 Autor Napisano 7 Września 2011 Aha jeszcze opona muszi mieć duży indeks prędkości bo te smart sam-y przy 60km/h zaczynaja wyć!
Centek Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 No to jeśli już nie chcesz smart samów to zobacz czy bieżnik Continental Race King Ci odpowiada - Na szutrach i asfalcie całkiem fajnie się spisuje. Nawet bardziej wymagający teren znosi
zlomek43 Napisano 7 Września 2011 Autor Napisano 7 Września 2011 A jak ze ścieralnością tych opon ? to race king czy smart sam?
zlomek43 Napisano 8 Września 2011 Autor Napisano 8 Września 2011 i najważniejsze pytanie jaki wysoki jest w race kingach bieżnik?
exocet Napisano 8 Września 2011 Napisano 8 Września 2011 Witaj Geax Mezcal, Hutchinson Python , a jak nie jeździsz na mokrym to Hutchinson Cobra, ceny trochę ponad 100 zł za sztukę ale przy dwóch można wynegocjować lepszą. Polecam Pythony jako uniwersalne. pzdr
karbeti Napisano 8 Września 2011 Napisano 8 Września 2011 Aha jeszcze opona muszi mieć duży indeks prędkości bo te smart sam-y przy 60km/h zaczynaja wyć! Też jeżdżę na smart-samach (26x2.10) ale prędkość 60km/h udało mi się osiągnąć tylko raz i to jadąc asfaltem z długiej i stromej górki
psawicki Napisano 8 Września 2011 Napisano 8 Września 2011 Myślę, że nie znajdziesz nic lepszego niż Smart Samy. Inne opony są lżejsze, mają niższe opory toczenia, ale nie są tak trwałe. Smart Samy, to naprawdę dobry wybór jeśli sporo się jeździ po asfalcie, a równocześnie w terenie nie są takie złe, no i są bardzo trwałe.
Qamal Napisano 9 Września 2011 Napisano 9 Września 2011 Race king szybko ci sie zetrze. Duzo szybciej od smart sama
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.