kry Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Jak ruszam w bok trzymajac za pedal to przednie zebatki strasnzie sie ruszaja, wyczytalem w necie ze nalezy dokrecic korbe lub poprawic suport, chcialbym to zrobic sam tylko co bedzie mi do tego potrzebne ? Czytalem ze korbe odkrece imbusem 8 (musze do tego tez zdejmowac pedal ? bo cos takiego tez bylo napisane w tym artykule ktory czytalem), ale co dalej ? Musze kupic pewnie jakis jeszcze klucz, a z tego co widzialem to sa rozne, zaleznie od mocowania, nie wiem czy mam montowane na kwadrat czy nie, jak to poznac ? ;-) A moze lepiej samemu tego nie ruszac i jechac do serwisu ?
Mod Team Puklus Napisano 7 Września 2011 Mod Team Napisano 7 Września 2011 1. Jaka korboa ? 2. Jaki suport ? 3. Ogolnie jaki to rower i czy ma fabryczne czesci? 4. Czy jak sie ruszają zebatki to drugie ramie korby tez sie rusza czy tez nie ??
kry Napisano 8 Września 2011 Autor Napisano 8 Września 2011 Kupiłem klucz, rozkręciłem skręciłem i już jest ok ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.