Skocz do zawartości

[rama] rama dla laski

cypel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Postanowiłem zarazić swoja kobietę, wspaniałym sportem jakim jest górska turystyka rowerowa. I tu rodzi się pytanie, jaka rama dla kobiety do AM. Kilka lat temu zaczęły pojawiać się ramy przystosowane do kobiecej anatomii, ale mimo wszystko, takich ram jest jak na lekarstwo, właściwie znalazłem tylko jedna za rozsądne pieniądze ( http://www.velo.com.pl/produkty/?m=1&pk=%&id=3088 ), ale nie wiem ile to jest warte. Ktoś miał do czynienia z tym sprzętem, albo ma jakieś inne ciekawe propozycje?

Napisano

Dzięki, ale zależy mi jeszcze na konkretnych opiniach, najchętniej kobiecych, bo z obrazka to trochę ciężko ocenić ramę :]

Napisano

Jeśli chodzi o części Accenta to bez wahania możesz kupować. Tormenty w wersji męskiej są dość popularne głównie ze względu na dobry stosunek jakości do ceny. Ciężko powiedzieć jak dokładnie jest z damską,ale prawdopodobnie tak samo.

Napisano

Rama została zaprojektowana z myślą o amortyzatorach o wysokości 456 mm (czyli około 80mm skoku). Założyć widelec ze skokiem 120 mm i wysokości około 500mm możesz, ale jak to będzie się sprawowało i wyglądało...?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...