kuurna Napisano 19 Sierpnia 2011 Napisano 19 Sierpnia 2011 Jestem tu nowy. Witam wszystkich! Rozważam kupno: link Czy ktoś miał w rowerze to siodełko, lub jakieś inne Ivo (i zdarzało mu się siadać na nim;p) ? Wygląda na wygodne, a właśnie o to czy wygodne przede wszystkim mi chodzi. Co o nim myślicie i ewentualnie co polecacie
Sev Napisano 20 Sierpnia 2011 Napisano 20 Sierpnia 2011 To jest siodełko do dirtu i streetu. Wątpię, by było choć odrobinę wygodne na dłuższe dystanse. Poszukaj czegoś sprawdzonego, na przykład WTB. Najbardziej polecane pod względem wygody są modele Pure V Race, Speed V Pro Gel lub Rocket V jeśli wolisz trochę bardziej wąskie. Niestety nikt Ci jednoznacznie nie odpowie, które będzie najlepsze i czy w ogóle będzie Ci w stu procentach odpowiadać - wszystko zależy od tyłka, a każdy jest inny.
Fenthin Napisano 20 Sierpnia 2011 Napisano 20 Sierpnia 2011 A do czego ma być to siodełko? I pamiętaj, że do tego Darta potrzebujesz jeszcze sztycy Pivotal.
kuurna Napisano 24 Sierpnia 2011 Autor Napisano 24 Sierpnia 2011 Hej, dzięki za wskazówki. Jeśli chodzi o zastasowanie siodełka to głównie do siedzenia Żartuję oczywiście. Lubię sobie pośmigać po lesie. Ale dojeżdzam tym samym do szkoły i dlatego szukam czegoś wygodnego. Przejrzałem oferty sklepów cyklotur.com i rowerowy.com (składam od podstaw rower i przy kompletowaniu wszystkich potrzebnych części udało mi się ograniczyc do dwóch tych dwóch sklepów, co by nie płacić więcej za przesyłki) i w produktach wtb znalazło się tam tylko jedno szersze siodełko, które jest chyba przeznaczone do jakiejś kozy Co do tego Speed V Pro Gel, jakbym miał na oko ocenić to bym powiedział że wygląda na rzeczywiście za######iście wygodne i w dodatku w znośnej cenie. Jednak mój tyłek preferowałby coś szerszego.
Fenthin Napisano 25 Sierpnia 2011 Napisano 25 Sierpnia 2011 Szerokość z katalogu to nie wszystko. San Marco Blaze jest szersze od WTB Speed V, a mimo to jest to deska na której nie każdy by usiedział. Skoro to ma być do normalnego roweru, prawie na pewno coś od WTB Ci podpasuje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.