KrzYchuu Napisano 15 Sierpnia 2011 Napisano 15 Sierpnia 2011 witam. Dotychczas uzywałem powietrznego amora Raidon Sr Suntour jednak sie nie sprawdza po jezdzie dłuzszej w deszczu woda sie wlewa i nie działa trzeba rozkrecac i wylac z poł litra błota a w zimie przy -15 stopniach w ogóle traci powietrze i nie działa w ogóle Potrzebuje czegos co zawsze mi zadziała by nie musiec czesto rozkrecac itd. a jezdze w kazdych warunkach duzo w trudnych w zimie moge wydac z 800zł Zalezy mi takze na wadze. Pozdrawiam i prosze o porady
adii22 Napisano 15 Sierpnia 2011 Napisano 15 Sierpnia 2011 Nowe czy używane w grę też wchodzi? Jaki styl jazdy? Jaka Twoja waga? Ma być sprężyna czy powietrze?
KrzYchuu Napisano 15 Sierpnia 2011 Autor Napisano 15 Sierpnia 2011 raczej nowe nie jestem na tyle w temacie bym na swoją odpowiedzialnosc kupił za taką cene amora nie mając penosci ze bedzie sprawny itd. Styl to głownie jazda po szosie 60% ale po polskich miejskich dziurach, 30% jazda po lasach raczej w miare rowne tereny, 10% ostra jazda po gorach np. Turbacz. Dotychczas uzywałem powietrza dosc zadowolony jestem jednakze w zimie miałem problem i po 13 000km ten raidon juz prawie nie działa Waga 63kg
Jarek516 Napisano 15 Sierpnia 2011 Napisano 15 Sierpnia 2011 Na Allegro poszukaj używanych RS Reba, za taką cenę już można wyrwać ją, albo na forum może ktoś będzie miał o ile nie amor nie był katowany to sie opłaca a z nowych amorków może EPICON ? A tak za tematem skąd kolega jest że po Turbaczu jeździ ?
KrzYchuu Napisano 15 Sierpnia 2011 Autor Napisano 15 Sierpnia 2011 Jezdzi ale rzadko z Nowego Targu niestety ostatnio tam nie przebywa, choc w tym roku jezdziłem po Kotelnicy Białczanskiej Ale z uzywanym to nigdy nie wiadomo bo ciezko ocenic jak długo uzywany w jakich warunkach itd.
KrzYchuu Napisano 15 Sierpnia 2011 Autor Napisano 15 Sierpnia 2011 chyba tak zrobie. I co ile sie serwisuje amora i jaki tego koszt?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.