Skocz do zawartości

[amortyzator] na cały rok około 800zł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam.

Dotychczas uzywałem powietrznego amora Raidon Sr Suntour jednak sie nie sprawdza po jezdzie dłuzszej w deszczu woda sie wlewa i nie działa trzeba rozkrecac i wylac z poł litra błota a w zimie przy -15 stopniach w ogóle traci powietrze i nie działa w ogóle

Potrzebuje czegos co zawsze mi zadziała by nie musiec czesto rozkrecac itd. a jezdze w kazdych warunkach duzo w trudnych w zimie moge wydac z 800zł

Zalezy mi takze na wadze.

Pozdrawiam i prosze o porady

Napisano

raczej nowe nie jestem na tyle w temacie bym na swoją odpowiedzialnosc kupił za taką cene amora nie mając penosci ze bedzie sprawny itd.

Styl to głownie jazda po szosie 60% ale po polskich miejskich dziurach, 30% jazda po lasach raczej w miare rowne tereny, 10% ostra jazda po gorach np. Turbacz.

Dotychczas uzywałem powietrza dosc zadowolony jestem jednakze w zimie miałem problem i po 13 000km ten raidon juz prawie nie działa

Waga 63kg

Napisano

Na Allegro poszukaj używanych RS Reba, za taką cenę już można wyrwać ją, albo na forum może ktoś będzie miał o ile nie amor nie był katowany to sie opłaca a z nowych amorków może EPICON ?

A tak za tematem skąd kolega jest że po Turbaczu jeździ ? :P

Napisano

Jezdzi ale rzadko z Nowego Targu niestety ostatnio tam nie przebywa, choc w tym roku jezdziłem po Kotelnicy Białczanskiej

Ale z uzywanym to nigdy nie wiadomo bo ciezko ocenic jak długo uzywany w jakich warunkach itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...