bikerman Napisano 23 Stycznia 2006 Napisano 23 Stycznia 2006 Piasta Formula E-HUB E92 Czy spodkaliście się już z tą piastą osobiście ? Podawajcie wszystkie za i przeciw jakie macie do tej piasty a oto jej opis =) Mocowanie tarczy na 6 śrub, łożyska poprzeczno-wzdłużne charakteryzujące się zdecydowanie dłuższą żywotnością poprzez lepsze rozłożenie sił nacisku, możliwość redukcji luzów. Z góry dzięki
wookie Napisano 24 Stycznia 2006 Napisano 24 Stycznia 2006 Takie piasta wlasnie jest montowana do kolek od gianta ac ( na to by wskazywalo ;] ). Ogolnie wyglada porzadnie , nie kosztuje duzo i z tego co wiem od osob jezdzacych na giancie kola spisuja sie bdb. Niestety nie testowalem jej bo sprzedaje cale kolko na niej ( http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83265718 ).
bikerman Napisano 24 Stycznia 2006 Autor Napisano 24 Stycznia 2006 Kurde teraz mi mówisz a ja już kupiłem obręcz ale nic dzięki za info
jo_jacek Napisano 24 Stycznia 2006 Napisano 24 Stycznia 2006 Jak przeczytalem nazwe topicu piewrsza mysl - za i przeciw - montowac czy nie :wink: osobiście nie kupie żadnej piasty formula ja zajeździłem 2 kumple tez zajeździli niejedną.. nie mam zaufania do tej firmy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.