Laos Napisano 6 Sierpnia 2011 Napisano 6 Sierpnia 2011 Witam Nowo powstająca firma zatrudni kuriera rowerowego. Praca na dowolną ilość dni w miesiącu od 5 do 30. Praca od godzinny 8.00 rano. Doświadczenie nie jest wymagane. Wymagany jest własny rower i umiejętność jazdy na nim. Kontakt: markwentland@gmail.com Pozdrawiam
RooSha Napisano 7 Sierpnia 2011 Napisano 7 Sierpnia 2011 Idealna praca szkoda, że nie mieszkam w Warszawie
Jogurcik Napisano 12 Sierpnia 2011 Napisano 12 Sierpnia 2011 Spóźniliście się trochę, właśnie szukałem wakacyjnej pracy jako kurier rowerowy, ale w Ridersie mnie olali, a innych firm w Wawie nie znalazłem ofert :<
Laos Napisano 13 Sierpnia 2011 Autor Napisano 13 Sierpnia 2011 Witam Zastanawiająco małe zainteresowanie. Zgłosiła się tylko jedna osoba. Ogłoszenie nadal aktualne
Laos Napisano 23 Sierpnia 2011 Autor Napisano 23 Sierpnia 2011 Witam Na razie ogłoszenie nieaktualne. Może po 10 września będzie jeszcze jakieś wolne miejsce. Pozdrawiam
RudaMarylka Napisano 22 Września 2011 Napisano 22 Września 2011 To Twoja firma Laos, czy także tam pracujesz? Jakie stawki są płacone kurierom rowerowym w Warszawie - jeśli można wiedzieć, bo świerzbi mnie ciekawość
Loxlei Napisano 27 Września 2011 Napisano 27 Września 2011 Okazało się ,że to nie kurierka , a ciągnięcie przyczepki z bannerem. Ale nie wypalił interes.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.