Skocz do zawartości

[Gripy]Prodigy Progrip, Dartmoor lub inne

Damex111

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkim , chciałbym zakupić gripy firmy PROdigy , lecz nie wiem czy są dobre , i czy prędko się zdzierają , na rowerowy.com , nie ma niestety tej firmy, w każdym bądź razie interesuje mnie kolor zielony ;), i do tego barendy obojętnie jaki kolor , ja znalazłem takie z PROdigy-

http://www.grawitacyjny.pl/gripy-chwyty-prodigy-progrip-kolorowe-58/ interesuja mnie zielone , i mam zamiar je kupić , chciałbym aby był kolor i aby chwyt był doobry ;). Może być także firma Dartmoor , chciałbym aby były bez kołnierza bo z kołnierzem mi się raczej nie zmieści , bo bym musiał przesuwać przerzutki z hamplami ;).Z góry dziękuję !!! . Max koszt to 45-50 zł !!! Pozdrawiam Damian

Napisano

ODI Rouge, co prawda drogie ale wytrzymają kilka razy dłużej niż Darty. Poza tym są mega wygodne i genialnie trzymają łapę. Macałem Darty i Prodigy, są w sam raz żeby narobić sobie odcisków na rękach.

Napisano

Rozumiem , a znajdą się bez kołnierza , właśnie kolega ma ODI są boskie ale niestety zbyt długie ;/.

Tyn ja jeżdżę w rękawiczkach , ale mogę być darty i prodygi jak za tę cenę ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...