Skocz do zawartości

[rower] identyfikacja roweru Bridgestone

freakbike

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć wszystkim.

Bardzo uprzejmie proszę o pomoc w identyfikacji roweru. Jest to stara szosa Bridgestone z lat 80'tych. Natomiast nie wiem dokładnie, jaki to model: 200, 400, 600, 700; ani też, z którego jest roku: 85, 86, 87?

Jeżeli tylko ktoś rozpoznaje temat, to bardzo proszę o pomoc. Wymiary ramy w cm: 20 główka, 59 górna, 61 podsiodłowa, 61 dolna. Osprzęt: hamulce Bridgestone, piasty Shimano Via, mostek i kierownica Sakae Ringyo Custom, siodło Ariake Jaguar II na sztycy SR, klamki Dia-Compe, pedały i korba również Sakae, obręcze Araya.

Nie wiem co na to moderatorzy i regulamin - ale wstawiam linka do mojego bloga: http://freakbike.blogspot.com/

gdyż tam są duże zdjęcia przyzwoitej jakości i można bliżej się przyjrzeć rowerkowi. Mam uprzejmą nadzieję, że post nie wyląduje przez to w śmietniku, gdyż naprawdę potrzebuję pomocy.

Dzięki z góry za każdy cynk. Przejrzałem bogate źródła na stronie Sheldona Browna ale ciągle nie mogę wskazać modelu.

Pozdrawiam, freakbike.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...