Pan Sprężynka Napisano 19 Stycznia 2006 Napisano 19 Stycznia 2006 Przesiadłem się na to cacko z ramy z Wheelera 29 pro. Poprzednia ramka tj ta z wheelera była bardzo ciężka (jak na maratony i XC bo tym się "zajmuję"),ponieważ ważyła około 2200 gramów(rozmiar 17,5, stop aluminium 7005). Opróćz tego była na mnie za duża, nie wspominając już o tragicznej sztywności tego sprzętu... Postanowiłem, że trzeba coś z tym zrobić i za pośrednictwem kolegi kupiłem ten szwajcarski produkt : Thomusa-różnica prawie nie do opisania Cudko to wykonane jest z cieniowanego stopu aluminium waże zaledwie lub aż(wedle uznania) 1600 gram przy rozmiarze 17. Pomijająć stosunkowo niewielką wage ma fenomenalną sztywność jest bardzo wytrzymała, i zapłaciłem za nią niewiele(stosunek cena-waga) bo zaledwie 600złotych. Podsumowująć całkiem dobry sprzęt za niewielką cene!
PIOK Napisano 24 Stycznia 2006 Napisano 24 Stycznia 2006 jakieś linki, fotki abyśmy mogli zobaczyć to cacko posiadasz??? pozdrawiam
xeass Napisano 21 Stycznia 2012 Napisano 21 Stycznia 2012 · Ukryte przez Schwefel, 22 Stycznia 2012 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 22 Stycznia 2012 - Brak powodu IDIOTYCZNE PO CO KOMU 200 POSTOW ABY PISAC NA GIELDZIE ??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.