Setti Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 Mam pytanie w sprawie przerzutki. Kolega jezdzil moim rowerkiem bez pytania i sie wywalil na "łańcuch" i wtedy zaczely sie dziac zle rzeczy, czyli nie moglem zmienic przerzutki na mniejszej, czyli do 2 lub 1 a mam 8 biegow, te inne 7 ,6 moglem zmieniac, ale jedynki i dwojki juz nie wiem mocno docisnąlem manetkę i sie zmienila na 2 i tak samo zrobilem na 1 . Myslalem, ze naprawilem, wiec gdy chcialem juz na wiekszy bieg zmienic np:3 to nie moglem, przerzutki mam takie jak w załączniku, wiec gdy naciskam ten bieg, zeby zmienić, on sie nie zmienia i moge wciskac do woli a bieg sie i tak nie zmieni. Metoda reczna tez nie dziala moge tylko 1,2 miec w tylnej przerzutce, w lewej wszystko ok jest wiec prosze o pomoc. (sory ze napisalem to wszystko w formie opowiadania )
Mod Team safian Napisano 30 Lipca 2011 Mod Team Napisano 30 Lipca 2011 Pewnie skrzywiłeś hak lub wózek, sprawdź, czy wszystko jest prosto.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.