Skocz do zawartości

[rower] Giant revel 1 za 1799zł - osprzęt.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co do tych rowerów unibike i kros, to niedawno spotkałem się z opinią, że przerzutki alivio niekoniecznie dadzą radę w górach, jeszcze tym bardziej przy deszczu i błocie. To prawda?

Napisano

w górach? A to dobre :D Przy w miare normalnej jeździe dadzą rade, wymiękają jedynie w SOLIDNYM błocie. Deszcz? A w czym on może zmieniarce przeszkodzić? ;d

Napisano

no deszcze w sumie w niczym nie przeszkodzi ;) a pytam o ten rower giant revel 1, bo mam okazje kupić go nowego nawet taniej niż za 1799zł.

Napisano

Co do tych rowerów unibike i kros, to niedawno spotkałem się z opinią, że przerzutki alivio niekoniecznie dadzą radę w górach, jeszcze tym bardziej przy deszczu i błocie. To prawda?

Tylko nie opowiadaj takich rzeczy na głos bo jest to aż niepoważne. Myślisz, że ten Tourney w tym rowerze Giant jest lepszy :blink:

Odpowiadając na pytanie nie, nie opłaca się go kupić bo jest o wiele gorszy od tych dwóch wymienionych przez kolegę niezniszczalny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...