MarcinN Napisano 23 Stycznia 2006 Napisano 23 Stycznia 2006 Ja też bym brał Konę Shred, na drugim miejscu Author i trochę się nie zgadzam, że amorek dobry w tej Konie. Szkoda że nie masz więcej hajsu np. na Konę Scrap. A nawet coś lepszego od Scrapa, czyli używany Spec P3 bodajże z 2004 roku, tylko jakoś nie wiem czy amor aby na pewno był taki w standardzie(wygląda na marzocchi), ale reszta osprzętu świetna. Pozdrawiam.
Kywak Napisano 23 Stycznia 2006 Napisano 23 Stycznia 2006 DJ Comp dobrym amorem, rposze was nie rozsmieszjacie mnie, co z tego, ze to marcok, jak bebechy ma a'la RST. 2 elastomery nigdy nie beda mial cudnej pracy. Juz bym polecal jakiegos a-ganga, bardziej mi leza te ramy .
Marc1n Napisano 24 Stycznia 2006 Napisano 24 Stycznia 2006 Speca P1 przecenili na 2700 Żeby nie ta ramka, to dalej bym obstawał dalej przy składaniu
slapp_85 Napisano 24 Stycznia 2006 Autor Napisano 24 Stycznia 2006 DJ Comp dobrym amorem, rposze was nie rozsmieszjacie mnie, co z tego, ze to marcok, jak bebechy ma a'la RST. 2 elastomery nigdy nie beda mial cudnej pracy. Juz bym polecal jakiegos a-ganga, bardziej mi leza te ramy . hehe ... normalnie pomogleś mi w wyborze po chuju fest , jestes kolego taki kozak to daj sznuka do stronki z ciekawym sprzetem albo zaproponuj jakas konfiguracje (nowe czesci) mieszczącą sie w cenie ktorą podalem wyżej. domyslam sie ze za tą kaske nie kupie bog wie czego, ale chce cos kupic i dlatego poradzilem sie Was , a komentarze w Twoim stylu są najzupelniej dla mnie niezrozumiale i niepotrzebne
muzycom Napisano 24 Stycznia 2006 Napisano 24 Stycznia 2006 Wpisz w google a-gang ..... Pozdrowienia Ps. i z łaski swojej nie bluzgaj
slapp_85 Napisano 24 Stycznia 2006 Autor Napisano 24 Stycznia 2006 Wpisz w google a-gang ..... Pozdrowienia Ps. i z łaski swojej nie bluzgaj jakies strasznie radykalne to forum ale niech i tak będzie
Kywak Napisano 24 Stycznia 2006 Napisano 24 Stycznia 2006 Lol, najpierw naucz sie czytac, a potem po mnie wjezdzaj, podalem Ci konfiguracje roweru, ktore wedulg mnie jest 10x lepsza i na pewno mocniejsza od wszystkiego gotowego co kupisz do 2k, ale skoro to przeoczyles, to nie moj problem <ściana> .
kacprzak86 Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 Witam:) Zastanawiam się już od dłuższego czasu nad złożeniem roweru. mogę sobie pozwolić na wydatek do 2tys:/ Proszę o pomoc i sugestie. Wstępnie myślę o: Rama: Rama BOP Stonebrakeer Czarna 14" 350zl Amorek: Amortyzator SUNTOUR DURO DJD -130mm PIWOTY 350zl hamulce i klamki: Zestaw klamki i hamulce AVID SD 7 250zl korba i suport:Truvativ Hussefelt Howitzer +suport 250zl i tu wychodzi 1200zl..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.