przemop Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 Witam! Otóż mam do Was nastepujace pytanie. Po kilku letniej przerwie wreszcze postanowailem zabrac sie za rower i zlozyc go do kupy zabierajac sie dzisiaj za przerzutke tylna zobaczylem, ze brakuje jednej czesci. Chodzi o ta nakretke przez ktora przechodzi linka. zeby bylo jasniej ponizej umieszczam rysunek. czy w pierwszym lepszym sklepie rowerowym dostane takowa czesc?, czy moze zgubienie takiej czesci wiaze sie z kupnem nowej przerzutki? Dzieki
Yoshimitsu9 Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 Po co piszesz taki post tutaj ? Nie lepiej isc do sklepu i sie zapytac ? Na pewno beda mieli - na bank. Zycze udanej procedury skldania bika. Pozdrawiam
Cox Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 kupiłem dzisiaj przerzutke xt i ona w ogóle nie ma tego pokrętła, pozostaje tylko regulacja przy kierownicy, zamontowałem sam pancerz do przerzutki pomijając ten element i wszystko gra
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.