Skocz do zawartości

[ROwer] Romet Rambler 6.0

doda9

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, przymierzam sie do zakupu roweru. Na razie jeżdżę ' allegrowym' born to run więc jakakolwiek przesiadka zapewne będzie na plus. Rozpatrywałam Kross Hexagon, Unibike Mission, które mi wizualnie odpowiadają. I w sklepie sprzdawca zaproponował mi Rometa Ramblera z 2011 roku za 1400zł. Wizualnie rower bardzo ciekawy, rama przepiękna, zdaję się teraz tylko na Wasze opinie i doświadczenie w kwestii osprzętu i funkcjonalności. Podaję link do specyfikacji:

http://www.rowerzysta.pl/mtb/rower-gorski-romet-rambler-6.0-2011.html#fragment-2

na razie zależy mi głównie na opiniach na temat właśnie tego roweru, dlaczego tak, dlaczego nie.

Pozdrawiam.

Napisano

Za 1400zl to nie jest zła opcja, jeśli rozmiar pasi to brać. Tylko nie wiem jak oni zrobili 27 biegów przy 8 rzędowej kasecie, gdzieś jest błąd dopytaj o to. A6 będzie pewnie tylko 16" dostępne

Napisano

Ramy w Rometach Rambler 5.0 i 6.0 są bardzo mocne. Tanie Krossy,do 2000 zł,przy nich,to słabizny. Bierz tego Ramblera 6.0,będziesz zadowolony.

Jakieś potwierdzenie tego co napisałeś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...