Skocz do zawartości

[rower] Kiedy najlepiej kupić rower?

miloter

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozejrzyj się teraz za rocznikami 2010. Czasem mają nawet lepszy osprzęt od tegorocznych.

Mój wczorajszy nabytek był przeceniony o 27%, warto poszperać po sklepach internetowych :)

Napisano

Rozejrzyj się teraz za rocznikami 2010. Czasem mają nawet lepszy osprzęt od tegorocznych.

Mój wczorajszy nabytek był przeceniony o 27%, warto poszperać po sklepach internetowych :)

Dokładnie! a jeśli teraz nic nie trafisz to dobrym okresem na kupno roweru jest początek przyszłego sezonu (luty marzec) wtedy jest najwięcej wyprzedarzy modeli z poprzedniego sezonu. pozdrawiam

Napisano

vyrm a można wiedzieć gdzie znalazłeś taką promocję? chodzi o te -27% ;]

Właściwie to nawet 29% ;)

Mówię o GT Avalanche 1.0 Disc 2010 i jest on dostępny w tej cenie w wielu miejscach.

Ja kupiłem tu: http://www.profibike.com.pl/2010-gt-avalanche-10-disc-m-p-373.html z odbiorem osobistym.

Allegro: http://allegro.pl/legendarny-rower-gt-avalanche-1-0-dsc-lublin-i1717756930.html

Inne sklepy, jak np. leexosport, nartyrowery.pl itd.

3,5k bym nie dał za niego, ale 2,5 to sensowna oferta :)

• 2 miesiące temu...
Napisano

Cześć odświeżę trochę temat bo nie chce zakładać nowego . Chciałbym kupić krossa lvl a2 disc z tego roku i zastanawiam się kiedy to najlepiej zrobić, niestety teraz nie mam kasy wiec zastanawiam się czy bardziej luty-marzec czy później. Ponieważ to model 2011 to w 2012 już drożał nie będzie??

Napisano

Nie powinien podrożeć, ale nie miej też nadziei, że stanieje. Im dłużej będziesz czekał tym większe możesz mieć problemy ze znalezieniem pożądanego rozmiaru ramy w wybranym kolorze (o ile jest wybór koloru, bo nie wiem)

Napisano

Kupowanie w takim późniejszym terminie wiąże się (moim zdaniem) ze zbyt dużą szansą wyboru tylko spośród tych dużych ram jakie pozostały.

Poza tym zamiast "kiedy" ja postawiłbym pytanie "gdzie?" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...