kruma Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 Jakie !!!WYGODNE!!! siodło polecacie do roweru Kross Hexagon V8?? W moim rowerze od nowości posiadam siodło Selle Royal RVS 8549/T Concorde i ostatnio po przejechaniu około 90 km dało mi ono strasznie w kość. Chciał bym zakupić jakieś siodełko w cenie do 100 zł, które spełni dobrze swoją rolę zarówno przy jeździe w terenie, jak i przy dłuższych jazdach na równych drogach. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.
Michal93 Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 Ja posiadam Accenta Derry, ostatnio też zrobiłem jakoś 90km (bez pampersa ) i nie powiem żeby tyłek nie bolał, ale nie jakoś bardzo. PO za tym był temat, że siodełko to bardzo indywidualna sprawa i np Ty po 20 km nie wysiedzisz na tym siodełku.
nemo2009 Napisano 22 Lipca 2011 Napisano 22 Lipca 2011 Może żelowe Velo, z otworem od spodu,mniej boli prostata. To jest takie siodło.allegro.pl/zelowe-siodlo-velo-plush-cross-trek-lekkie-wroclaw-i1727647529.html.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.