y0z Napisano 17 Lipca 2011 Napisano 17 Lipca 2011 witam mam następujący problem jak mam na ostatniej przekładni z tylu to kieta haczy mi o przednia prowadnice musiał bym przesunąć trochę w prawo (stojąc z tylu roweru) jak to zrobić?? czy możne lepiej zajechać żeby zrobił mi to specjalista
Mod Team Puklus Napisano 18 Lipca 2011 Mod Team Napisano 18 Lipca 2011 Dołączam sie do pytania bo nie bardzo wiem o co kaman
Mod Team michuuu Napisano 18 Lipca 2011 Mod Team Napisano 18 Lipca 2011 http://www.miejski.pl/slowo-Kieta Czasami występuje jako kajdan.
detonator Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 Kette po niemiecku i u nos na Śląsku godomy na to poprostu keta Nie mniej jednak, proszę o używanie poprawnej polszczyzny Jeśli ociera Ci łańcuch o prowadnicę przerzutki, to podciągnij lekko linkę na śrubie baryłkowej. To po pierwsze. Po drugie, masz przyklejone tematy odnośnie regulacji przerzutek.
ProjeC19 Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 no rzeczywiście interesujące też się tak zastanawiałem o co tu chodzi można to zrobić samemu trzeba tylko wrzucić łańcuch na największą tarczę z przodu, i dokręcić jedną ze śrubek L,H chyba L ale myli się mi zawsze Zresztą masz cały temat o regulowaniu przerzutek podwieszony być może trzeba linkę naciągnąć...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.