Skocz do zawartości

[koła] Czy taki zaplot koła czy ma sens?

NEARTHED

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam wszystkich serdecznie. chciałbym się zapytać czy ma sens składać koło z tych elementów obręcz Accent Trackliner 26'' 32 otwory http://allegro.pl/ob...1701784189.html, do tego Piasta tylna SHIMANO HONE http://allegro.pl/pi...1699286913.html i to tego szprychy dt 32szt, całości wyszła by obręcz 70żł, piasta 56zł, szprych 64zł + złożenie tego w całość 30zł całość wyszła by 220zł, ewentualnie jakie propozycje w tej cenie koły ma być pod disc i v-b

Napisano

Na razie o zaplocie nic nie napisałeś tylko o zestawie z jakiego miałyby się składać koła. A to właśnie sposoby zaplotu. A co do zestawu to brzmi bardzo sensownie i w tej klasie cenowej raczej ciężko cokolwiek lepszego znaleźć.

Napisano

zestaw dobry, choć może w tej kategorii cenowej pokusiłbym się o szprychy sapim leader, zawsze 32zł zaoszczędzone, w zupełności wystarczą. Jak chcesz jeszcze zaoszczędzić na robociźnie to zapraszam do mnie, zaplot za free ;)

pozdro

Napisano

sam nie będę zaplatał tylko oddał by to to unisportu w Chorzowie tam mi powiedziano ze jeśli będę miał swoje cześć to za zaplot i szprych zapłacę ok 100zł a ze musze kupić jeszcze korbę kasetę i łańcuch szukam jak najsensowniejszych komponentów za całość mogę dać max 450zł polecono mi korbę alivio na kwadrat do tego kasetę hg40 i łańcuch tez hg napęd musi być 3x8, bo mam manetki 3*7 i wyreguluje na razie bez jednej kornki

zestaw dobry, choć może w tej kategorii cenowej pokusiłbym się o szprychy sapim leader, zawsze 32zł zaoszczędzone, w zupełności wystarczą. Jak chcesz jeszcze zaoszczędzić na robociźnie to zapraszam do mnie, zaplot za free ;)

pozdro

czy taki zestaw jak podałem ,ewentulanie dwa koła mógłby złozyc u pana . obrecze alexrims trackliner piasty hone na zamyklacze wiec chyba trzeba smienic osie , zaciski kół mam blot on Dartmoora, i szprych te króre pan . Jaki był by koszt samego koła na tył , lub kompletu dwóch kołek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...