Ubotek Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Witam Jakby ktoś miał jakiś rabat na cr.pl prosze o kontakt na PW
Przeor Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Mam trochę więcej jak 6% Zasady są takie: Wybierasz co chcesz zamówić, ja sprawdzam ile to kosztuje z wysyłką i rabatem, przelewasz mi kasę na konto i wtedy ja robię zamówienie. Nie biorę odpowiedzialności za wszelkie pomyłki CR, nie uczestniczę w ewentualnych późniejszych reklamacjach. Jeżeli CR pomyli się i wyśle mi przesyłkę, zamiast do Ciebie, to będziesz musiał dopłacić za wysyłkę w Twoją stronę. Nie zgadzam się na to, że ja zamawiam i wysyłają Tobie za pobraniem z racji tego, że raz zostałam wystawiony do wiatru i potem świeciłem oczami. Jeżeli warunki odpowiadają to możemy się dogadać, jak nie to niestety musisz zamawiać sam lub przez kogoś innego.
widzim Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 jeśli Honolulu jest gdzieś w okolicach Poznania to mogę Ci też pomóc, mam 4% + % firmowe
nieborak Napisano 8 Lipca 2011 Napisano 8 Lipca 2011 widzim, będziesz może coś zamawiał u nich? Albo ktoś z poznania? Chciałem bidon zamówić a przesyłka wyjdzie drożej niż sam bidon.
widzim Napisano 10 Lipca 2011 Napisano 10 Lipca 2011 na tą chwile się nie zanosi ale jeśli Ci się nie spieszy to będę pamiętał o Tobie w najbliższym czasie. Napisz na PW co potrzebujesz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.