nanek3 Napisano 28 Czerwca 2011 Napisano 28 Czerwca 2011 Witam. Chciałem napisać PW do kogoś z obsługi, ale stwierdziłem że nie będę zawracał gitary. Całkiem niedawno zobaczyłem że mam już 3 punkt reputacji. Chcąc sprawdzić, za co go dostałem, zajrzałem do zakładki "Reputation", lecz tam widać tylko dwa punkty. Czy wystąpił jakiś błąd, czy jest to jakaś "tajna" opcja nagradzania przez Administratorów i Moderatorów? Przez ten punkt widmo czuję się nieswojo, jak z trzecią ręką na plecach
MirekH81 Napisano 28 Czerwca 2011 Napisano 28 Czerwca 2011 Prawdopodobnie napisałeś jakiś komentarz do zdjęcia w kogoś galerii a on dał ci plusa. Takie plusy nie pojawiają się w zakładce.
Mod Team Pixon Napisano 28 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 28 Czerwca 2011 Problem rozwiązany, zamykam temat
Mod Team Franio Napisano 28 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 28 Czerwca 2011 Dodam jeszcze tylko, że kiedy temat, w którym dostałeś plusika wyląduje w śmietniku, wtedy również nie ma żadnej adnotacji w reputacji.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.