yeti1232 Napisano 23 Czerwca 2011 Napisano 23 Czerwca 2011 witam. Czy ktoś mógłby podzielić informacji n temat tego amorka i jego działaniem ?(waże 50 kg)
wiczek Napisano 23 Czerwca 2011 Napisano 23 Czerwca 2011 ja miałem swego czasu duke, ale wersje xc z tłumieniem HC2. Amor sztywny, lekki, wytrzymały, charakterystyka pracy raczej sportowa, liści nie wybierał.
RoweryElektryczne Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 I ja bazując na swoim doświadczeniu mogę polecić amortyzatory duke
radek1234 Napisano 25 Czerwca 2011 Napisano 25 Czerwca 2011 W zeszłym roku kupiłem używany w wersji Race z Motion Control i poplockiem. Po doprowadzeniu go do porządku chodzi jak złoto. Faktycznie, nie jest bardzo czuły na małe nierówności, ale mi to pasuje. Na maratonach MTB powerade sprawdza się świetnie. Sztywność przy moich 80kg zupełnie wystarczająca. Kupiłem mocno użytkowany sprzęt, a i tak anoda jest w idealnym stanie na całej długości górnych goleni, wszystko teraz działa jak w nówce. Wydaje się nie do zajechania.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.