brt0555 Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 Witam!Postanowiłem zakupić kask, chciałbym przymierzyć, więc zakup tylko na terenie Łodzi, z tego co znalazłem to spodobały mi się, te trzy, tylko nie wiem, który byłby najlepszy pod względem jakości,trwałości itp. wyglądem wszystkie mi sie podobają więc wygra strona techniczna, oto one: Met Mythos Dodatkowe zdj. Kellys Spirit Kellys Rebus Który wybrać? Dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam! Edit: Dodam, ze jezdze glownie szosa, jednak czasem wjezdzam w las, wiec chcialbym taki dosyc uniwersalny kask- niczym cross wsrod kaskow o !
beskid Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 To wszystko jedno i to samo. Najważniejsze aby dobrze leżał, po zapięciu i regulacji nigdzie nie uwierał a dopiero potem patrzy się na jego wygląd
brt0555 Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Napisano 21 Czerwca 2011 Przeciez to samo napisalem, czekam na opinie o jakosc wykonania,wygodzie tych kaskow.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.