Anubis32 Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 Witam, Z wlasnej glupoty przekrecilem pokretlo do regulacji naprezenia wstepnego w amortyzatorze. Jakie sa konsekwencje tego i czy da sie to naprawic ? Slyszalem, ze jest w tym mechanizm plastikowy, ktory mogl sie wyrobic ? Pozdraiwam,
Szajbz Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 Gdzie, w rowerze w samochodzie czy w taczce? Podaj nazwę amora będzie łatwiej
Anubis32 Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Napisano 8 Czerwca 2011 Nie widzisz podtytulu ? Sr Suntour NRX-D
kamfan Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 kolego "szajba" pierwsze przeczytaj dokładnie temat a później ironizuj, nazwa amortyzatora jest podana...
Andrew Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 tytuł tematu : SR Suntour NRX-D Potrzebna jest Ci ta regulacja ? Zwykle między min a max jest bardzo mała różnica w twardości.
Anubis32 Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Napisano 8 Czerwca 2011 Dla mnie jest bardzo wazna, poniewaz sprezyna jest bardzo miekka. Moze mi ktos wkoncu powiedziec co zepsulem ? czy da sie to naprawic i jakie sa tego koszty ?
kamfan Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 najpewniej zerwałes gwint w tej regulacji, nie wiem dokładnie jak ten amor jest zbudowany ale zakładając, że można to łatwo wymienić to w serwisie nie policzą ci taniej niż 75-100zł idz do jakiegoś serwisu i tam się dopytaj to nie jest popularny amortyzator wiec ciezko zeby ktos z forum doradzil Ci z wlasnej autopsji..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.