kugu Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Witajcie Gdzie w Rzeszowie znajdę w miarę tani i dobry sklep rowerowy ... interesuje mnnie bardziej centrum... Niestety mam za daleko aby się od tak przejechać i pozwiedzać ;/
Yoshimitsu9 Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 NSB , nie daleko ZUS'u czy tak znanej biblioteki która naprzeciwko ma Sex Shop. Na 100% trafisz Pozdrawiam. Sklep jest ok , lecz jeden Pan z tametego sklepu po 40 jest strasznie zadufany w sobie , nie kulturalny uważaj na niego. Pozdrawiam
metabet Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 A ja akurat w NSB zostałem potraktowany całkiem olewczo. Kręciłem się po sklepie chwilę przeglądając cały asortyment (mam do kupienia 2 rowery), a tu ze strony sprzedawcy zero zainteresowania klientem - mimo, że była tam jeszcze tylko jedna osoba. Więc i ja ich olewam. Za to tutaj E-sport na Bardowskiego 1 (za zajezdnią - rzut beretem od NSB) spotkałem się z bardzo dobrą obsługą. Właściciel bardzo rzeczowy, czuć że zna temat. Sam zaproponował mi dobry rabat i zaznaczył, że w przypadku decyzji będziemy negocjować dodatkowe gratisy. Wiem, że prowadzi też sklep na allegro.
SifoDyas Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Pewnie trafiłeś na jednego z trzech panów, który był wyżej opisany. Pozostała dwójka jest naprawdę w porządku. Nie mam porównania do wielu sklepów, w tym, który podałeś też nie byłem, ale o NSB złego słowa nie mogę powiedzieć.
krzych0 Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 Sama prawda Yoshimitsu9, ten jeden gość jest naprawdę denerwujący, ale reszta jest w porządku. Nie ma problemu, żeby poza kupowaniem się czegoś dowiedzieć, podpytać. W serwisie tak samo. Ogólnie polecam i warto pamiętać żeby się targować, praktycznie zawsze można zejść u nich trochę z ceny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.