Maik Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 Witam. Zakupiłem ostatnio rower i przyjdzie do mnie z RS Reconem Solo air. Zastanawiam się czy nie sprzedać go póki nowy i kupić suntour axon 2011. Co koledzy sądzicie ? Nie powiem że interesuje mnie waga. A może jakąś inną propozycję ? Moje wymiary to 174cm/86kg A przeznaczenie to xc. Czasem cięższe. Pozdrawiam.
rybciasum Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 nie dziel skóry na niedźwiedziu, może akurat ten Ci podpasuje ;P
argusiol Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 Ja bym został przy Reconie, to dobry amor w swoim zakresie cenowym i pewnie długo posłuży, jeśli nie będziesz go katował.
Maik Napisano 6 Czerwca 2011 Autor Napisano 6 Czerwca 2011 No muszę też przyznać że kolor mi nie pasuje. Jak wiadomo człowiek kupuje także oczami więc czerwono-biała rama z czarnym amorem mi średnio pasuje Zastanawiam się także nad przejechaniem na nim sezonu i zakupienie w okresie zimowym reby albo r7. Ale jak wiadomo wycena mojego recona drastycznie spadnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.