dejot Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 Witam. Kiedyś już o tym słyszałem al za Chiny Ludowe nie jestem w stanie tego znaleźć. Otóż Pike mojego kumpla sam zmniejsza skok podczas jazdy. Czy ktokolwiek się z tym już spotkał i wie może, co zrobić, by ten defekt usunąć? Pozdrawiam, Jacek.
Gość Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 Rozumiem,ze regulacja dziala idealnie,czyli nic nie jest rozwalone w srodku. Odkrec pokretlo u-turna i sprawdz czy sa wszystkie kulki. Wyjmij sprezynki i troche naciag, potem wloz. Mozesz ewentualnie dodac sprezynki i kulki. Kulki siadaja z lozysk, sprezynki z niektorych dlugopisow , badz zaworkow wentli samochodowych.Jesli regulacja nie dziala,to masz uwalony taki pin, wlasciwie sworzen, ktory trzyma plastykowego slimaka u-turna.
dejot Napisano 6 Czerwca 2011 Autor Napisano 6 Czerwca 2011 Regulacje działają wszystkie bez problemów. Obczaję te kulki a jak nie zadziała to będę kombinował dalej bo amortyzatorowi i tak przyda się serwis Dziękuję Kolego! Pozdrawiam, Jacek.
detonator Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 Może powód jest prozaiczny ?? Niech kolega dokręci dolną goleń. Spotkałem się z takim właśnie problemem u kolegi. Pomogło właśnie dokręcenie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.