Skocz do zawartości

[Elbląg - Gdańsk] Czy jest jakaś trasa?

bialy12

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Ostatnio wymyśliłem trasę Elbląg - Gdańsk, ale na mapach Google nie ma drogi, żeby można było pojechać rowerem. Jedynie jest E7 ale to jest ekspresowa a rowerem tam nie za bardzo. Drugi problem to, to że trasa musi prowadzić blisko tej E7 ponieważ tam jest most dan Wisłą (jedyny w promieniu 10-15 km).

A więc proszę was o jakieś propozycje trasy, może znacie?

Napisano

1. Przez Stegnę i Mikoszewo (promem do Świbna) i dalej przez Sobieszewo do Gdańska

2. Elbląg - Marzęcino - Tujsk - Wiśniówka - Żuławki - Kiezmark - Trzcinisko - Gdańsk

... to chyba najkrótsze alternatywy dla "siódemki"

Napisano

1. Przez Stegnę i Mikoszewo (promem do Świbna) i dalej przez Sobieszewo do Gdańska

2. Elbląg - Marzęcino - Tujsk - Wiśniówka - Żuławki - Kiezmark - Trzcinisko - Gdańsk

... to chyba najkrótsze alternatywy dla "siódemki"

Wielkie dzięki!, takich tras właśnie szukałem.

Napisano

Uważaj tylko na przebudowę obwodnicy południowej Gdańska, dużo samochodów jest na bocznych drogach, szczególnie między miejscowością bodajże Dworek a Przejazdowem (tam 7demka jest zamknięta).

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Z Elbląga do Jazowej chodnikiem, a dalej już spokojnie poboczem, chociaż ja po całości jeżdżę poboczem i nie przejmuję się zakazami...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...