highlander88 Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 Witam, problem jest taki, ze zwykłe spodenki (nie rowerowe) przecieraja mi sie na tylku. Siodelko to SELLE ROYAL MACH. Jest ono pokryte guma. Nie bardzo chce mi sie inwestowac w podenki rowerowe, bo.. facet nie wyglada w nich fajnie. Czy sa jakies pokrowce ktore sprawia ze siodelko nie bedzie takie szorstkie, albo po prostu jakies inne wygodne siodelko, ktore ma powierzchnie sliska
amoniak Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 ... bo.. facet nie wyglada w nich fajnie. Chyba bredzisz ... jakies inne wygodne siodelko, ktore ma powierzchnie sliska Wazeliną sobie wysmaruj AAALBOOO Kup sobie spodenki rowerowe luźne np takie http://allegro.pl/rogelli-marsala-z-wkladka-antybakteryjna-l-i1607860714.html
brt0555 Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 Jak nie chcesz spodenek typowo rowerowych kup takie krótkie spodenki- odkryta polowa dlugosci od kolana do pasa, mam takie i wygodnie sie w nich jezdzi, jednak i tak kupie spodenki z wkladka, bo dupsko boli
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.