easyriderr Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Witam. Jak myślicie warto zainwestować w ten rower? Kupiłem go z 8 lat temu, kosztował ponad 1500zł. Do zrobienia w nim są przerzutki, hamulce, nowe siodełko i dużo dupereli. Ile trzeba byłoby wydać na dobry osprzęt do takiego roweru? Warto w ogóle inwestować w taki rower, rama się nadje (alu t4 t6)? Z przodu kierownicy jest napisane YST CORP, to chyba firma roweru. Czy zamiast inwestowania w niego poszukać czegoś nowego? Link do zdjęcia http://imageshack.us/photo/my-images/821/roweer.jpg/
Hetman Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Yyyy... Przepłaciłeś. Opchnij go na allegro i kup coś normalnego.
Sonix Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Yyyy... Przepłaciłeś. Skoro rower był kupowany tyle lat temu to mógł on wtedy tak kosztować. Co do sprzedaży go na allegro to i owszem, ale sprzeda go za 10% wartości tego co wydał te kilka lat temu. Jeśli chodzi o inwestycje w ten rowerek to mija się to z celem. Jedynym sensownym rozwiązaniem jest tak jak napisał kolega kupno czegoś nowego.
easyriderr Napisano 20 Maja 2011 Autor Napisano 20 Maja 2011 Skoro tak mówicie... Nawet rama się nie nadaje?
arekm5058 Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 A to rama aluminiowa ? ja na Twoim miejscu kupiłbym coś nowego bo w ten nie warto inwestować.
easyriderr Napisano 20 Maja 2011 Autor Napisano 20 Maja 2011 Tak, rama jest aluminiowa i jak dla mnie wydaje się solidna Rower dla mnie potrzebny byłby do dojazdów np. do szkoły - około 15km, głownie asfalt jak i do lasu czy na łąkę, żeby dojechać nad rzekę czy grzyby Skakać itp nie mam zamiaru. Myślałem nad rowerem "kross hexagon" ale nie wiem czy lekko by szedł po asfalcie. Na oku miałem również rower "MC KENZIE" cuś takiego [allegro.pl/mc-kenzie-amortyzowana-rama-kola-28-i1608476365.html] . Jeśli wstawiając link złamałem regulamin proszę o jego usunięcie. _______________________________
Hetman Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Dobra, chcesz to przerabiaj. Tylko na szosę to jest dopiero ciężki sprzęt...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.