Skocz do zawartości

[rower]

easyriderr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jak myślicie warto zainwestować w ten rower? Kupiłem go z 8 lat temu, kosztował ponad 1500zł. Do zrobienia w nim są przerzutki, hamulce, nowe siodełko i dużo dupereli. Ile trzeba byłoby wydać na dobry osprzęt do takiego roweru? Warto w ogóle inwestować w taki rower, rama się nadje (alu t4 t6)? Z przodu kierownicy jest napisane YST CORP, to chyba firma roweru. Czy zamiast inwestowania w niego poszukać czegoś nowego? Link do zdjęcia http://imageshack.us/photo/my-images/821/roweer.jpg/

Napisano

Yyyy... Przepłaciłeś.

Skoro rower był kupowany tyle lat temu to mógł on wtedy tak kosztować.

Co do sprzedaży go na allegro to i owszem, ale sprzeda go za 10% wartości tego co wydał te kilka lat temu.

Jeśli chodzi o inwestycje w ten rowerek to mija się to z celem. Jedynym sensownym rozwiązaniem jest tak jak napisał kolega kupno czegoś nowego.

Napisano

Tak, rama jest aluminiowa i jak dla mnie wydaje się solidna :D Rower dla mnie potrzebny byłby do dojazdów np. do szkoły - około 15km, głownie asfalt jak i do lasu czy na łąkę, żeby dojechać nad rzekę czy grzyby :P Skakać itp nie mam zamiaru. Myślałem nad rowerem "kross hexagon" ale nie wiem czy lekko by szedł po asfalcie. Na oku miałem również rower "MC KENZIE" cuś takiego [allegro.pl/mc-kenzie-amortyzowana-rama-kola-28-i1608476365.html] . Jeśli wstawiając link złamałem regulamin proszę o jego usunięcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...