ktotek Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 Witam, oglądałem w sklepie tegoroczne Levele Krossa (A6, A4) i zauważyłem tam bardzo szerokie i pewnie solidne zaciski sztyc (na inbus) - w przeciwieństwie do tych montowanych w rowerach z poprzednich lat, gdzie były cienkie i delikatne. Z uwagi na moją wagę chciałem sobie taki kupić ale nie mogę znaleźć takiego solidnego. Wie ktoś co to za zacisk jest montowany w Krossach i gdzie taki nabyć? Ewentualnie jak ktoś wymienił na lżejszy lub taki z zamykaczem i może poprzedni tanio sprzedać proszę o PW.
gdy Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 zgadza sie w moim krossie ukreciłem zacisk przy regulacji wysokosci sztycy. w serwisie krossa potwierdzili, że to wada zacisków z wczesniejszych modeli ale oczywiscie nie wymienili mi na inny a za ten mocniejszy chyba z 25 zł zaspiewali . kupiłem accennta za 9 pln i jest ok . jak bywasz w Krakowie to windsporcie na zwierzynieckiej maja taniutkie zaciski czuwaj !
Mod Team Franio Napisano 18 Maja 2011 Mod Team Napisano 18 Maja 2011 Przeniosłem temat do odpowiedniego działu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.