Redras Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 Witam. Posiadam licznik sigma 700 i moje pytanie związane jest z funkcjami,a mianowicie co one oznaczają: -TOT-KM ? -TAG-KM ? -0/-kmh ? Z góry dzieki.
tiomek Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 tot - dystans całkowity tag - jeśli masz ustawiony język niemiecki, tag znaczy dzień, czyli dystans dzienny ostatnia pozycja - pewnie prędkość aktualna ewentualnie prędkość średnia, trochę dziwne to "0/"...
massiwo Napisano 17 Sierpnia 2012 Napisano 17 Sierpnia 2012 odświeże, mam kilka pytań: jak ustawić w tej sigmie zegarek!? tzw. clock... jak wyłączyć licznik? co oznacza totodo? (całkowity dystans)?
elwrona Napisano 17 Sierpnia 2012 Napisano 17 Sierpnia 2012 Posiadasz instrukcje obsługi? Tam powinno być wszystko opisane
massiwo Napisano 17 Sierpnia 2012 Napisano 17 Sierpnia 2012 Posiadasz instrukcje obsługi? Tam powinno być wszystko opisane przeglądałem, niestety brak odpowiedzi na wszystkie pytania w instrukcji, aczkolwiek poradziłem sobie tylko, że z tego co wyczytałem sigma 700 się nie wyłącza, może przejdzie w stan czuwania za godzine, zobaczymy
Rekomendowane odpowiedzi