MonoVan Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 Po długich wojażach przedstawiam Wam już "prawie" skończony rowerek Giant Trance X4. To moje małe "enduro", które pozwala mi poszaleć zawsze i niemal wszędzie jedno jest pewne, jazda na nim daje mi ogromną radość. Rama: Giant Trance X4 M Amortyzator: Rock Shox Revelation dual air u turn Damper: Giant Stery: Cane-Creek Mostek: Ghost 70mm Top Cap: Bontrager Kierownica - Pro 700mm gięta Chwyty - Lapierre skręcane Opony: Maxxis Ardent 2.25 zwijane Dętki: Maxxis ultralight/Decathlon Obręcz przód: Mavic Crossride Obrecz tył: Mavic XC 717 Piasta przód: Mavic Crossride Piasta tył: DT Swiss 240s Szprychy przód: Mavic Crossride Szprychy tył: DT Swiss Competition Korba: Shimano SLX 175mm Suport: Deore SLX Pedały: Shimano PD-M520 Kaseta: Shimano Deore XT HG-93? 9rz Łańcuch: Shimano Deore XT 7701 Spinka: SRAM Powerlink złota 9rz Pancerze: Jagwire Przerzutka przednia: Shimano Deore SLX Przerzutka tylna: Shimano Deore XT m770 Hamulec Przedni: Avid Code R Klocki przód - Avid organiczne Tarcza przód: Avid Clean Sweep G3CS 203mm Hamulec tylni: Avid Code R Klocki tył: Avid organiczne Tarcza tył: Avid Clean Sweep G3CS 203mm Klamki: Avid Code R Manetki: Shimano Deore XT sl-m770 Sztyca: Ritchey comp Siodło: Trek w najbliższym czasie do wymiany idzie Koło przód , Damper , i może coś pomyślę z rurkami. Waga całego roweru oscyluje w 13.2kg Fotki https://picasaweb.google.com/111375788856600087312/OstatnioZaktualizowane?authkey=Gv1sRgCOv0vLal_oeG2wE#
Adam0148 Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 Gdzie dorwałeś ramę ? Czy kupiłeś rower i potem go przerabiałeś ?Sam poszukuje tej ramy pod części Sram X.0
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.