Nasti Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 ostatnio przeglądając allegro znalazłem taki oto kask: http://allegro.pl/showcat.php?id=13746 Co o nim sądzicie???? Nadaje się wogóle do czegoś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 sorry pomyliły mi się linki to ten właściwy: http://allegro.pl/show_item.php?item=76149042 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Ja bym tego nie założył. Łeb się zagotuje, nie wygląda zbyt solidnie no i ochydny jest. Dozbieraj do np. Authora Basica za 75 zł lub Reflexa za 100 zł. Teraz wszystko powinno być poprzeceniane więc znajdziesz pewnie taniej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 A ja wlasnie w takiej skorupce smigam - mozna zobaczyc w linku w podpisie . Sprawuje sie idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 No otwory wentylacyjne w kasku, to dla mnie priorytet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 No ale do tego kasku można wbićtaki duży szpikulec czy coś i będzie taki kask niemienicki za czasów wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Katsumoto: to taki pruski, z czasów I wojny Pozdrówko z tuningiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Pruzy, Niecy w zasadzie jedno i to samo ale taki kask wyglądał by śmiesznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Pikelhaub jak nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Znowu się zapomniałem zalogować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Mój kolega ma ten kask tylko czerwony Jedyne do czego się nadaje to BMX i dirtstreet i to tylko na poczatek. Wykonanie nie jest zbyt dobre tak samo jak jakość materiałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intermis Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Ehehe wiem kto ma taki kask Myśle że nadaje się dla jakichś przedszkolaków na deskorolkach albo na małych BMX'ach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 ale Nasti może bys napisał najpierw do czego ma się nadawać ten kask? "Co jeździsz" ? Określ się, a wtedy posypia się propozycje i opinie co najlepiej, a czego nie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 31 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Jeżdże różnie: najczęściej po ulicy , po nierównych polnych drogach, czasem las Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Po rowerze widzę że streetu nie śmigasz a raczej najzwyklejsze xc więc pomysl o kasku z ok. 15 otworami wentylacyjnymi niż o orzechu.....np http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80309297 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.