Gitala Napisano 30 Kwietnia 2011 Napisano 30 Kwietnia 2011 Na jakich sklepach/forach/stronach mogę zamieścić ogłoszenie odnośnie sprzedaży roweru ? (pomijając forumrowerowe.org) - jeżeli nazwa tematu jest zła( nie wiedziałem jak to ująć) , proszę o poprawienie.
Mathiu Napisano 30 Kwietnia 2011 Napisano 30 Kwietnia 2011 Stronki rowerowe np. http://www.magazynrowerowy.pl/ogloszenia.html Na gg możesz napisać lub facebook
Gitala Napisano 30 Kwietnia 2011 Autor Napisano 30 Kwietnia 2011 zapomniałem dodać by nie wspominać o allegro : P , szukam jakiś giełd/for gdzie można zamieścić ofertę odnośnie sprzedaży , w tym wypadku roweru.
Gitala Napisano 15 Maja 2011 Autor Napisano 15 Maja 2011 Dzięki za propozycje , niektóre serwisy są płatne i mało rozpowszechnione . Ale zawsze coś ;(
Mod Team Franio Napisano 16 Maja 2011 Mod Team Napisano 16 Maja 2011 Ostatnio natknąłem się jeszcze na takie coś: Alledrogo -> Oferty specjalne -> Darmowe ogłoszenia (tablica.pl)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.