Lobster Napisano 12 Grudnia 2005 Napisano 12 Grudnia 2005 Witam Wiecie może gdzie można dostać taki adapter do piasty sram 9.0 do mocowania tarczy ? Na zdjęciu to widać - ten srebrny element, który mozna odkręcić: Nigdzie tego nie ma, może ktoś ma jakieś iformacje o miejscu przebywania tych adapterów - będę wdzięczny
Gość Anonymous Napisano 16 Grudnia 2005 Napisano 16 Grudnia 2005 hm... Ja mam wrazenie ze ten adapter byl tylko z pistami srama pod tarcze i do zwyklej piasty srama ppod vki nie podejdzie.... ale moze się myle sam ma 9sl z przodu i by sie taki adapterek przydal...
Lobster Napisano 17 Grudnia 2005 Autor Napisano 17 Grudnia 2005 hm... Ja mam wrazenie ze ten adapter byl tylko z pistami srama pod tarcze i do zwyklej piasty srama ppod vki nie podejdzie.... ale moze się myle sam ma 9sl z przodu i by sie taki adapterek przydal...Smile No do zwykłęj piasty srama ozywiście ten adapter nie podejdzie, ale były wersje piast 9.0 i 9.0sl z mocowaniem do tego adaptera, schowanym pod takim gumowym kołnieżem, opisane przez producenta jako "disc ready" :lol: Do nich można zamontować właśnie ten adapter. Tzn teoretycznie można, bo w praktyce widze ze taki kawałek metalu jest raczej nieosiągalny...
Marc1n Napisano 23 Grudnia 2005 Napisano 23 Grudnia 2005 Może to gdzieś w Polsce i jest, ale pewnie nawet sprzedawcy nie wiedzą, co mają Przeczysywanie allegro tylko pomoże, bo wszytsko co związane z piastami Sram'a, to już powoli unikat. PS. Fajny patent
Marcin5611 Napisano 23 Grudnia 2005 Napisano 23 Grudnia 2005 Niestety masz racje to juz powoli unikat:( Ja niestety nadal nigdzie nie widzialem Sram 9sl na tyl i na 36H:( a szkoda bo bym sobie zmienil ns na srama z przodu 9sl jeszcze zyje:) Mam nadzieje ze Sram wyposci cos takiego jak 9slalbo lepsze:)
Marc1n Napisano 25 Grudnia 2005 Napisano 25 Grudnia 2005 znalazłem te "Disc Ready" na allegro, fajnie to wygląda: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76804479
cdan Napisano 23 Stycznia 2006 Napisano 23 Stycznia 2006 Ostatnio widziałem taki adapter na allegro właśnie w śmiesznej cenie - ok. 5 zł.. Poszukałbym w zakończonych, ale pamiętam że to jakoś dziwnie było nazwane, więc daję sobie spokój:) W każdym szukać należy bo jednak się pojawia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.