Mad Kris Napisano 29 Kwietnia 2011 Napisano 29 Kwietnia 2011 witam, maniaków 2 kółek Zapraszam na mojego bloga związanego między innymi z tematyką rowerową. Jednakże znajdziecie tam również motoryzację, gry, film, styl i trochę muzyki. Blog na razie rozwija się, jednak zachęcam do oglądania i komentowania:) Pierwszy wpis z działu "Rower" już zamieszczony. Zapraszam!!!! http://madmachinery.blogspot.com/
DonSzakal Napisano 30 Kwietnia 2011 Napisano 30 Kwietnia 2011 Ciekawe ciekawe. Będę zaglądał. Więcej techniki rowerowej (nowe oświetlenia kaski rowery itp)
Mad Kris Napisano 30 Kwietnia 2011 Autor Napisano 30 Kwietnia 2011 dopiero się rozkręcam, ale mam nadzieję sprostać wymaganiom:) z tymi kaskami i sprzętem to świetny pomysł pozdrawiam
brt0555 Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 Blog widze ze typowo meski, wszystkiego po trochu, calkiem ciekawy, mozesz rozwinac zagle w wiekszym zakresie: muzyka, filmy- typowo meskie np.,programy telewizyjne warte obejrzenia. Koniecznie wprowadz artykuly o gadzetach, wiekszosc panow je uwielbia:P.
sapek67 Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 pogratulować dobrego stylu i gustu. Jak zobaczyłem w kolekcji Challangera serce szybciej mi zabiło
pablokiller1 Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 Faktycznie blog ciekawy i oby do przodu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.