tomcio99 Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 Witam. W opisie napisalem m o co chodzi . wiec. Co mam zrobic kupic taki sam nowy hak do zamontowania przerzutek czy od razu wymienic cale przerzutki . ? Prosze o pomoc . ? ! Witam. W opisie napisalem o co mi chodzi. Wiec co mam zrobic? Kupic taki sam nowy hak do zamontowania przerzutek czy od razu wymienic cale przerzutki na inne? Widzialem na allegro taki hak za 35 zl z przesylka, a takie same przerzutki za ok.120 zl. Dlatego za bardzo nie wiem co sie bardziej oplaca zakupienie haku i zamontowanie go, czy kupienie nowych przerzutek jak napisalem powyzej?
Fenthin Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 Kupując przerzutkę nie dostaniesz haka do ramy. Koniec.
MichalW1994 Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 Jak napisał kolego wyżej, przerzutka nie jest sprzedawana w komplecie z hakiem. Kształt haka jest bardzo często indywidualny dla danej marki roweru, więc sprzedawanie przerzutek z hakami jest bez sensu. Haki do Krossa lubią się łamać więc od razu weź 2-3
tomcio99 Napisano 19 Kwietnia 2011 Autor Napisano 19 Kwietnia 2011 Ale ogolnie zastanawiam nad zmiana przerzutki bo szukalem na necie i ktos proponowal takie rozwiazanie .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.