delmis Napisano 14 Kwietnia 2011 Napisano 14 Kwietnia 2011 Kurcze mam pewien problem w złożeniu tych sterówMój odnośnik. Jestem laikiem w tych sprawach i pierwszy raz zdarzyło mi się je rozebrać^^( chciałem przeczyścić je bo się dostał piasek i strasznie zgrzytały) w związku z tym mam pytanie jak po kolei je złożyć ? Zawsze mi zostaje ta plastikowa przerwana część . Kombinuje kombinuje i jak by nie wyszło nie wiem gdzie ją upchnąć . Liczę na szybką odpowiedź bo jutro chętnie bym się wybrał na rowerek:D P.S Łożysk chyba nie wyjąłem
Crazyk Napisano 14 Kwietnia 2011 Napisano 14 Kwietnia 2011 Może jakieś zdjęcie tego elementu? Musiał bym go zobaczyć, ale po opisie podejrzewam, że jest to klin. Wciskasz go na górę i bezpośrednio na niego dajesz ten krążek duży z napisem Cane Creek.
delmis Napisano 14 Kwietnia 2011 Autor Napisano 14 Kwietnia 2011 Servisman gdzie na sama górę i którą stroną węższą czy szerszą w dól? Crazyk to jest ten element 1 rząd 4 po prawej w zdjęciu na aukcji Dzieki za szybkie odpowiedzi wiem ze to jest żałosne ale już kombinuje i kombinuje:P
delmis Napisano 14 Kwietnia 2011 Autor Napisano 14 Kwietnia 2011 Już sie udalo Dzieki za szybkie odpowiedzi Robilem wszystko jak nalezy tylko nie pomyslalem ze tak na chama trzeba to badziewie wepchnąć
delmis Napisano 15 Kwietnia 2011 Autor Napisano 15 Kwietnia 2011 Jakbym wiedzial ze to sie tak nazywa to pewnie nie musialbym szukac porad:P
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.