PandaFaka Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 Krótka piłka: potrzebuję podnieść trochę swoją pozycję na rowerze. Mam na oku 2 tanie kierownice: Zoom Kalloy Która lepsza? Czy może obie są do "D"? :-) (w takim przypadku byłbym wdzięczny za jakieś rekomendacje kierownic giętych o podobnym wzniosie) Aktualnie mam jakąś tam fabryczną prostą zoom'ówkę (nie narzekałem na nią). A może coś takiego?: http://allegro.pl/amoeba-borla-comfort-620-40-25-4-mm-235g-wys-0-i1548752961.html Wysyłka jest gratis, więc jeżeli ktoś mi podpowie, że jakość kierownicy wyżej znacznie odbiega (oczywiście na plus) od poprzednich przykładów to bym się nią zainteresował.
Fenthin Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 Z tych dwóch wolałbym Kalloya, lepsza marka. Mam od nich sztycę i mostek, nic się nie dzieje. Amoeba to zdecydowanie wyższa półka. Jeśli masz możliwość dołożyć do niej, warto.
PandaFaka Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Napisano 12 Kwietnia 2011 Dzięki za radę. Przekalkuluję zawartość portfela i na coś się zdecyduję. Sprawdzę jeszcze w miejscowych sklepach :-)
TriggaHappy Napisano 13 Kwietnia 2011 Napisano 13 Kwietnia 2011 Jeśli życie Ci miłe to nie kupuj niczego z napisem ZOOM. Te produkty nie mają najlepszych opinii w kwestii wytrzymałości.
Krasiak Napisano 13 Kwietnia 2011 Napisano 13 Kwietnia 2011 · Ukryte przez durnykot, 13 Kwietnia 2011 - oferta handlowa poza giełdą Ukryte przez durnykot, 13 Kwietnia 2011 - oferta handlowa poza giełdą Ja ci moge sprzedać kiere zoom
morcin2 Napisano 13 Kwietnia 2011 Napisano 13 Kwietnia 2011 ja mam sztyce z zooma w starym rowerze połowa wystaje jeżde już 2 lata a wąże 90kg i jakoś nic jej nie jest.
pawelsystem Napisano 13 Kwietnia 2011 Napisano 13 Kwietnia 2011 wiesz amor i regulowany mostek to padaka ale sztyca mostek (taki normalny) i kiera raczej nie maja wiekszych wad pozatym ze waży to tone mam mostek i sztyce w szosie i nic sie nie dzieje
Szobod Napisano 19 Kwietnia 2011 Napisano 19 Kwietnia 2011 Witam Podłącze się pod temat. Ze względu na problem z plecami muszę podwyższyć pozycję na rowerze. Myślałem o tej kierownicy http://www.bikestacja.pl/kierownica-kcnc-bone-scandium-318mm-rizer-wersje-p-2202.html?cPath=152_159 tylko nie wiem czy kiera jest ok i czy jak głębokie powinno być wygięcie. Pytanie 2 jaki do tego dobrać mostek. Może polecacie coś innego? Dzięki z góry za info.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.