Gitala Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Zamierzam kupić mostek i kiere. Tylko nie wiem jaki kolor by pasował do roweru . Osprzęt jest czarny, ale może kiere i mostek dać na inny kolor ^ ^ ? Lecieć w czarną kiere i mostek , czy może inny kolor?.
Bikerex Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 kiere bym kupił czerwoną a mostek taki jak jest rower
marcin1111 Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Jak dla mnie to czarny będzie ok. Nie ma potrzeby aby w kolorystyce występowały 3 kolory. Masz tu jasny brąz i czerń. Brązu jest na tyle dużo, że moim zdaniem najlepiej będzie tak jak jest czyli czerń dla kiery i mostka (z czym ładnie kontrastują chwyty w kolorze ramy). pozdrawiam
Gitala Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Napisano 6 Kwietnia 2011 Rama jest pomarańczowa , wrzuciłem nie swoje zdjęcie lecz rower mam ten sam.Chwyty muszę zmienić bo te co dostałem do roweru się ścierają i w realu wyglądają brzydziej.Muszę i tak kupić szerszą kierę i krótszy mostek , więc jednak ten komplet miałby być czarny?
Jogurcik Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Czarny mostek, pomarańczowa kierownica, np. Dartmoor Rifle
Gitala Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Napisano 7 Kwietnia 2011 A co myślicie o tym , aby dać czarną kierę i mostek + czerwone stery i dystanse ?
Gitala Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Napisano 7 Kwietnia 2011 http://download.bikeboard.pl/pdf/enduro_5tys_02.pdf Wprowadzać jakieś zmiany do roweru(osprzęt)?
Mod Team michuuu Napisano 7 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 7 Kwietnia 2011 Bierzesz sprzęt za 5 tysiaków i tak od razu zmiany? To może lepiej sam złóż wypasa na topowych częściach posiłkując się wiedzą forumowiczów. Chyba w tym budżecie można się pobawić.
Gitala Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Napisano 7 Kwietnia 2011 Rower miałem prawie za połowę ceny (: Chodzi mi głównie o kierę , mostek , hamulce , siodło , łańcuch / kasetę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.