mati2 Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam, Zakupiłem CUBE LTD jeszcze w zimie. Parę dni temu wyciągnąłem go na rozgrzewkę na 25 km no i siodło wygląda jak na zdjęciu. To normalne w tego rodzaju siodłach? Bo mi się raczej nie wydaje... Pozdrawiam [Może też załączę mały opis. Tam gdzie zadek najbardziej się opiera o siodło są takie małe białe kropeczki. Na boku to już w sumie prawie zupełnie biała plama jest.]
Mod Team michuuu Napisano 4 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 4 Kwietnia 2011 Fota się gdzieś zapodziała.
mati2 Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Napisano 4 Kwietnia 2011 Nie mogę już edytować. Widzę że załącznik się nie załadował.
kepa416 Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Hmm.. dziwnie a możesz masz w spodniach jakieś coś co wyciera? Albo jakaś podróba?
Grand231 Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Ja też obstawiam że masz coś w(bądź na) spodniach w okolicy czterech liter.
mati2 Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Napisano 5 Kwietnia 2011 Może głupio zabrzmi ale nic tam nie mam Póki co jeździłem w zwykłych krótkich spodniach z bawełny które nie mają żadnych guzików itd. Dziś zrobiłem tak że mocno potarłem miejsce gdzie siodło wciąż jest idealnie czarne no i powstały zaraz te małe białe kropeczki. Coś chyba lipa z tego siodła. Chyba pojadę do sklepu i będzie reklamacja.
PoleK Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 po 25km to nawet jakby bylo malowane markerem by sie nie wytarlo:/ troche mi pachnie lipą, moze jakas seria ze zle dobranym materiałem, albo fake?
mati2 Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Napisano 6 Kwietnia 2011 Jutro jadę do serwisu i zobaczymy co powiedzą. Będę informował.
mrSpock Napisano 22 Kwietnia 2011 Napisano 22 Kwietnia 2011 Bawełna jest dość szorstka, a jeśli są to spodnie typu bojówki z grubego materiału to tym bardziej. Wilgoć też zwiększa tarcie. Ja bym się nie przejmował, pierwsza gleba i będzie więcej śladów na siodle i już konkretniejszych W serwisie uśmiechną się pewnie pod nosem i powiedzą "uszkodzenie mechaniczne" zapewne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.