KrzYchuu Napisano 3 Kwietnia 2011 Napisano 3 Kwietnia 2011 Moje poprzednie siodło niestety się rozpadło po 9k km i jestem zmuszony kupić nowe do przeznaczenia mam około 300zł do roweru MTB lubię jeździć czasem naprawdę długie dystanse jak wiadomo każdy się różni nieco anatomicznie dlatego nie pytam jakie siodło będzie dla mnie wygodne lecz oczekuję opinii co możecie polecić do długich jazd nie tylko MTB zastanawiałem się nad selle italia gel flow c2 "chodzą" po 190zł na aledrogo jednak chyba chce kupić jakieś klasę lepsze. Oczekuje wagi około 250g też nie chce super lekkiego "ponoć" pękają czasami te mniej masywne. Proszę o opinię, porady
bike Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 ja sobie sprawilem wlasnie wczoraj nowe selle italia gel flow max flite, cos takiego: http://allegro.pl/selle-italia-max-flite-gel-flow-biale-od-xtrabike-i1519221371.html tylko ja zaplacilem stowe drozej, sam nie wiem, dlaczego... ale siodlo jest mega, w porownaniu do mojego kitowego ze scotta, to roznica jest naprawde odczuwalna kup sobie to samo, nie bedziesz zalowal, a jesli sporo jezdzisz, to trzeba dbac o swoje klejnoty, a wyciecie sprawi, ze unikniesz na przyszlosc problemow zw. z prostatą
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.