Skocz do zawartości

[Bieszczady] Kto zabierze sie na wycieczke?

tomaler

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

WITAM :icon_wink: szukam kogos kto bylby chetny na wyprawer rowerowa w bieszczdy tego roku :rolleyes: oczywiscie termin to wakacje a dokladny to jest do ustalenia :icon_lol: Mysle wyruszyc gdzies z rzeszowa lub innego miasta. Ja jestem ze Stalowej Woli. Mysle ze wycieczka nie powinna byc na pewno dluzsza niz 7 dni. Poniewaz dl;ugosc trasy tez nie jest duza gdyz to ok 400km. Mysle duzo zwiedzac i poznawac nasze gory :rolleyes: Chcialbym takze spac na dziko jednak to mozna zmienic jesli by komus nie posowalo ja sie do wszystkiego dopasuje:) Celem jest dojechanie oczywicie do Ustrzyk Donlych:) Jesli by ktos byl chetny prosze pisac:P Przydalyby sie takze jakies wskazowki wiec jesli ktos ma doswiadczenie z bieszczad to prosze opisywac tu wszystko:) kazda wskazowka w trasie jest bezcenna:P Pozdrawiam wszystkich:P

moje gg to 11012067:P :rolleyes:

Napisano

Ze Stalowej Woli powiadasz ;) To niedaleko mieszkasz, sam myślałem nad podobną wycieczką na wakacje lecz nie miałem z kim, a samemu to pierwszy raz to wiadomo. Musiałbym pomyśleć jeszcze nad tym bo propozycja ciekawa.

Pozdrawiam

Napisano

Wycieczka jak na pierwsza to mysle ze w sam raz bo niedaleko i przyjemna trasa:) Pozatym zawsze to odmiana niz caly czas jezdzic w swojej okolicy:) :icon_lol: Czasu jeszcze jest sporo bo pare miesiecy wiec jeszcze jest czas abys mogl sie namyslic:P Zenio a ty skad jestes? :rolleyes:

Napisano

Ja jestem z okolic Szczebrzeszyna, więc idzie jeszcze jakoś się spotkać jak coś. Ta wycieczka ma polegać na wyjeździe rowerami na Bieszczady czy dojazd we własnym zakresie i wspólne kręcenie tam?

Napisano

Wycieczka ma polegać na wspólnym dojezdzie do bieszczad:) a potem wspólne jedzenie po nich:) Powrót oczywiście także na rowerach no chyba że komuś nie pasuje:)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Elo Rowerzysci,

Super pomysl. Ja z okolic Rzeszowa jestem. Z checia wyruszylabym w taka traske ;-) Jak nic nie stanie na przeszkodzie i jesli nadal beda chetni oczywiscie .

Napisano

Do Rzeszowa jak najbardziej, dalej już kiepsko. Niby można do Sanoka jeszcze, ale okrężną drogą przez Jasło i to kawałek autobusem, bo linia jest nieczynna- drogę budują.

Napisano

Bieszczady sanok przemysl pogorze przemyskie dynowskie strzyzowskie okolice jasla nowego sacza gorlic :) jesli jest ktos kto by sie wybrac gdzies chcial na weekend pisac czekam na propozycje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...