majoszka00 Napisano 27 Marca 2011 Napisano 27 Marca 2011 Witam. mam ogromny problem ze znalezieniem sprężynek odpychającej klocki do tarczówek (Hayes Stroker Ryde) potrzebuję pilnie 2 sztuki. gdyby ktos miał jakas stronkę lub zna kogos kto cos takiego posiada prosze o kontakt. bardzo zalezy mi na tym zeby w tym tygodniu to mieć. za wszelką pomoc bardzo dziękuję
netta1987 Napisano 27 Marca 2011 Napisano 27 Marca 2011 zajdź do serwisu jak komuś zmieniali w nich klocki to mają stare sprężynki albo kup zestaw klocków na zapas i będziesz miał sprężynki
majoszka00 Napisano 28 Marca 2011 Autor Napisano 28 Marca 2011 allegro całe przeszukałem. w sklepach tez nic nie ma ;/ velo.com biedne w to co potrzebuje. moze dacie mi jakies namiary z własnego źródła? pozdro
Tui Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 W Rydach nie ma żadnych sprężynek odpychających klocki. Nie odbijają ci czy co?
tranzystor82 Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 W Rydach nie ma żadnych sprężynek odpychających klocki. Nie odbijają ci czy co? ja sie spotkałem że ludzie wkładają spreżyne pomiedzy kloski na ich mocowaniu - ten metalowy bolec zabezpieczający klocki przez wyunięciem zakończony zawleczką. Może to o to chodziło ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.